Kedves Ismeretlen Látogató,

Érdemi változások esetén, évente néhány alkalommal küldött, elektronikus beszámolóról szóló ingyenes hírlevélre iratkozhat fel az alábbi gombra kattintással. Ha egyszer feliratkozott, ugyanezen az oldalon a hírleveleket bármikor, indoklás nélkül le is mondhatja. xc.hu újdonságokról szóló emailt a mostani beállítás szerint Önnek nem küldök.
Az Ön email címe:  

Az Ön levelezési címét a szerver nem azonosította. Csak olyan email címet írjon be, ami a sajátja.


Az xc.hu levelező listájáról történő leíratkozáshoz írja be azt az email címet, amelyet a címlistáról szeretne eltávolítani, majd az elektronikus levélküldés letiltásához kattintson az alábbi gombra:

Ez a beállítás nem befolyásolja a szoftverek szokásos működése során keletkező automatikus email küldését. Ezek: megrendelés visszaigazolása, éves beszámoló, vagy új jelszó lekérése, illetve az egyedi megrendelés alapján készített, névre szóló szoftverek új verzióinak bejelentése. Az xc.hu a Maszek Beszámoló Közzététel – Internetes Kitöltő Szoftver szervere.

 Legújabb: E-beszámoló online főmenü.     Képekkel ellátott menügombok: beépített kezelési útmutató. E-beszámoló lépésről lépésre. Automatikus csatolás menete. Kinyomtatható, PDF formátumú e-tananyag
 © 2016 KZG (Kis Zoltán Gergely)