Kitöltött és kitöltetlen beszámolók listája

Maszek Beszámoló Közzététel nyitólap ide kattintva érhető el ismét
Ezen a lapon mindenki a saját regisztrált cégeinek listáját tekintheti
meg, kvxywkzvpy felhasználói azonosítójához nincs cég hozzárendelve.
Megrendelés: kattintson gyorsan ide

Bejelentkezés: xc.hu

Az elektronikus beszámolók automatikus kitöltésére szolgáló _XC.OBR fájlokat az OBR varázsló gombra kattintással megnyitható panelen lehet létrehozni. Ezeket előbb a saját gépére kell mentenie, majd fel kell töltenie a Magyarország portálon keresztül történő bejelentkezés után az Igazságügyi Minisztérium elektronikus beküldést végző honlapjára, úgy, mintha csak az IM rendszerét használta volna a kitöltéshez.
OBR kezelési útmutató (részlet): A "Letöltés OBR fájlként" gomb segítségével letöltött fájlok minden esetben a saját gépnek a Felhasználó által kiválasztható helyére kerülnek, ami általában a Letöltés (Download) elnevezésű mappa. Az OBR nem végez automatikus mentést! A beadvány ismételt megnyitása a "Letöltött beadvány visszatöltése / megnyitása" menün keresztül lehetséges.
A Maszek Beszámoló Közzététel az új űrlapok automatikus kitöltését nyilvános online adatbázisokból, és az ide feltöltött különféle dokumentumokból származó információk alapján tudja elvégezni. Ezért amennyiben változást eszközöl az automatikusan kitöltött elektronikus űrlapon, ne feledje a hibátlan beszámolót OBR fájlként letölteni, és ide, az xc.hu portálra a nyitólapon található fájl-feltöltővel visszaküldeni. Ez a fajta javítás csak a személyes adatokra korlátozódhat. Amennyiben a mérleg és eredménykimutatás űrlapokon észlel hibát, a javítást előbb itt végezze el, majd ellenőrizze a csatolandó PDF-eket is, mert előfordulhat, hogy azokat is újra kell generáltatnia.
Végül ismételje meg az OBR létrehozást, mentse le ismét, majd töltse fel az újat.