Elektronikus beszámoló készítése interneten
 
  Új telefonszám: 06 62 483680 digi kábel hálózaton belül ingyenesen hívható
Elektronikus Beszámoló   –   demo verzió generálás Korábbi évek beszámolói DVD-n megvásárolhatók   DVD     Nyitólapra   xc.hu     Töltse fel adóbevallását, az egyszerűsített éves beszámolót a szoftver ez alapján ki tudja tölteni. Automatikus beléptetés,
1 cég előre fizetés nélkül, grátisz regisztrálható.
  1x29  


Ha ezt az internetes rendszert használja az elektronikus beszámoló beküldéséhez, akkor
  • NEM kell telepíteni semmiféle kitöltő programot, ugyanis az Interneten keresztül használható.
  • NEM kell táblázatkezelő: ez NEM excel tábla, hanem egy komplex netes szolgáltatás.
  • NEM kell szövegszerkesztő: kész sablonokkal biztosítja a szöveges dokumentumok megírását.
  • NEM kell PDFCreator, vagy hasonló program, mert az xc.hu a dokumentumokat PDF-be alakítja.
  • Olyan OBR import állományokat generál, amely tartalmazza a csatolmányokat is.
A Maszek Beszámoló Közzététel az Interneten keresztül, bejelentkezéssel használható szoftver, mellyel komplett elektronikus beszámoló készíthető. Kitölthető vele a mérleg, az eredménykimutatás, és esetlegesen a Cash-Flow tábla. Mutatószámokkal tetszőleges kettő időszak adatait össze tudja hasonlítani. A szövegszerkesztője előre megírt sablonszövegekkel támogatja a kiegészítő melléklet, könyvvizsgálói jelentés, és a jegyzőkönyv megírását. Minden egyes itt készített beszámolóhoz generál egy-egy névre szóló, az Igazságügyi Minisztérium által 2016 során bevezetésre került Online Beszámoló Rendszer részére beadványként feltölthető _XC.OBR állományt.
Több, mint egyszerű nyomtatványkitöltő, mert az itt készített, eredetileg magyar nyelvű beszámolók az Interneten megtekinthetők, akár angolul Szentesi Gabona Szövetkezet egyszerűsített éves beszámolója angol nyelvi változat új ablakban nyitható meg. Az eredeti magyar nyelvű verzióval megegyező módon többféle időszak és devizanem választható. Pénzügyi mutatókat is számol. vagy németül Szentesi Gabona Szövetkezet éves beszámolója német nyelvi változat új ablakban nyitható meg. Az eredeti magyar nyelvű verzióval megegyező módon többféle időszak és devizanem választható. Pénzügyi mutatókat is számol. is. A Nézze meg új ablakban, kattintson ide most a többnyelvű, 999. sz. PDF-könyvtárból kigyűjtött, egyszerűsített éves beszámoló részeit képező dokumentumok megtekintéséhez.  999. sz.  PDF-könyvtárban beszámoló minták találhatók.

Megrendeléshez kattintson Az éves használati díj minden esetben egyedi megállapodás tárgya. Az irányárat a megrendelést visszaigazoló email tartalmazza. Fizetés: előre átutalással a visszaigazoló email szerinti bankszámlára. Számlázás utólag, postai úton. Könyvelőirodák a díjat továbbszámlázhatják. A megrendelésben azért kell az adószámot megadni, hogy a nyomtatványokra a cégadatokat EGYSZER SEM kelljen beírni: ezáltal a cég neve, címe mindig egyetlen kattintással kitölthető.
Ha Ön már beadta:
A Cégszolgálat honlapján közzétett beszámolók közül a legutóbbi kettő év adatatait a privát közzététel átveszi, így a megrendelésben megadott cégek nyitó értékei automatikusan rendelkezésre állnak. Kattintson!
  ide  
  A licencdíjat a megrendelést visszaigazoló email közli.
Az árak a mikro- és KKV szektorra vonatkoznak. Az új felhasználók regisztrációs díja egyszeri szoftver licencdíj.
A jelszó a fizetés kelte utáni legközelebbi beszámoló beadási határnapot követő év elejéig érvényes.
A Maszek Beszámoló Közzététel elkészítését a kormányzat nem támogatta, sőt éppen ellenkezőleg, folyamatosan horribilis mértékű adókkal sújtja.
A Maszek Beszámoló Közzététel a beadandó dokumentumok elkészítését előre megírt sablonokkal, online szövegszerkesztővel, és automatikus PDF-be alakítással biztosítja, és az automatikusan kitöltött elektronikus űrlaphoz csatolmányként hozzá is adja.