E-beszámoló automatikus létrehozása Belépés Jelszóval bejelentkezni csak beszámoló készítésekor szükséges, egyébként minden lekérdező funkció elérhető belépés nélkül, névtelenül is. Leírás Privát e-Beszámoló Közzététel kinyomtatható felhasználói kézikönyve. Képernyőképek mellett részletesen ismerteti a beszámoló-készítés menetét.

IM Cégszolgálat

által üzemeltetett online beszámoló rendszer beadványainak automatikus elkészítése cégkivonat, társaságiadó-bevallások (ÁNYK 1x29), főkönyvi kivonatok, és előző évi OBR beadványok feltöltésével, vagy adatrögzítéssel, OBR formátumban.
A

Privát Beszámoló Közzététel

egy olyan online nyomtatványkitöltő rendszer, melynek alkalmazásával többféle beszámoló készíthető. Mutatószámokat képez és a rendelkezésre bocsátott kiegészítő melléklet és eredményfelosztási határozat testreszabásához online szövegszerkesztőt biztosít. Többféle főkönyvi program által készített kivonatot felismer Excel tábla, DBF, vagy CSV formátumban. Az elkészített dokumentumokat PDF-be alakítja. Képes az OBR formátum előállítására. Ez a cégkivonat beolvasó alkalmazás lehetővé teszi ennek előre fizetés nélküli kipróbálását. Az elektronikus beszámoló készítéséhez szükséges felhasználói fiók létrehozása az OCCR cégkivonat sikeres átmásolása után lehetséges. Regisztrált ügyfelek használat előtt szíveskedjenek bejelentkezni. Figyelem: mindez élesben történik, a cégkivonat beillesztése után meg kell adnia nevét, email címét és telefonszámát. Ha valós adatait nem kívánja megadni, a privát közzétételt csak lekérdező A regisztrált cégek beszámolói lekérdező módban tekinthetők meg. Ugyanitt TAO-bevallásokat is fel lehet tölteni. Új, vagy fiktív céggel a beszámoló-kitöltő funkciót lehet kipróbálni. Bejelentkezve a saját cégek közül lehet választani. módban használhatja.
Az e-cegjegyzek A céginformáció lekérése ingyenes. Bármely cég könnyen megtalálható. A cégkivonatot innen kell lemásolni, majd beilleszteni a lenti Csz ikonra Cégkeresés menüpontjában keressen cégadatok alapján, majd Cégadatok lekérdezéséhez kattintson a Tárolt cégkivonat fülre, utána másolja le az egész oldalt, (Ctrl+A, Ctr+C) és illessze be (Ctrl+V) az alábbi ikonra:
Ide illessze be  
A cégkivonat másolása (Ctrl+A, Ctr+C) után a jobb oldali egérrel kattintson, és válassza ki a beillesztés lehetőséget, vagy egyszerűen nyomja meg a (Ctrl+V) billentyűket
Ha nem megy, rendelje meg A megrendelés leadására készített lapon egymás után több adószám is beírható. Az email címre küldött visszaigazolás tartalmazza a fizetendő éves díjat.
A legelső bejelentkezés automatikus, de mindössze három napig marad érvényben. Jelszó csak díjfizetés után igényelhető.
Az ide beírt számot rövid időn belül, nap közben fogom felhívni a (06) 62 469655 számról
megadásával ingyenes Ingyenes segítséget kérhet. Erre a gombra csak saját telefonszámának beírását követően kattinthat.
Adószám:
Cégnév:  
Régi név:

Ezt az adószámot valaki már lefoglalta. Válasszon másik céget.
Ez az Ön hatáskörében lévő cég. A regisztrált cégadatok itt módosíthatók.
Ennek a cégnek itt még senki nem készített beszámolót. Regisztrálható.
Kommunikációs hiba
Beszámoló típusa:
Email cím:  
Azonosító:  
Az Ön neve:
Postai cím:
Telefonszám:

A Regisztráció gombra kattintással Ön elfogadja a szerződési feltételeket
Regisztráció
A kötelezően megadandó email cím, név, és telefonszám kitöltése után a Regisztráció gombra kattintásra az online beszámoló készítő szoftver nyitólapja fog megjelenni, ahol Önt bejelentkezett ügyfélként a fent megadott néven fogja üdvözölni a rendszer. Felhasználói azonosítóját, és egyéb részleteket a fenti email címre küldött levél fogja tartalmazni. Az ide bemásolt cégre készíthet beszámolót akár manuális adatbevitellel, akár a társasági adó bevallás feltöltésével, de az OBR fájlt csak díjfizetés után töltheti le. A beszámoló készítés menetéről a Nyitólap menürendszerében talál rövid útmutatót, oktató videót, valamint kezelési leírást online és kinyomtatható formában. Csak akkor kattintson, ha Ön a rendszer használatáért fizetni is hajlandó. Erre vonatkozóan szíveskedjen három napon belül nyilatkozni vagy telefonon, vagy emailben, vagy a pénz átutalásával.
Köszönöm érdeklődését:
-KZG-